Gideonsbergsgatan 4A, Västerås, 722 25

Open daily 10:00 am to 11:30 pm

Caterlinks - Catering Tjänster

CATERING FÖR BRÖLLOP

Skapa läckra minnen som kommer att bevaras länge

Din bröllopsdag är en oöverträffad hyllning till kärlek och samhörighet som bör firas med inget mindre än perfektion. Det är därför våra skräddarsydda cateringtjänster går längre än att bara erbjuda utsökt mat; istället skapar vi en kulinarisk upplevelse som väcker alla fem sinnen och lämnar bestående intryck. Med ett orubbligt engagemang för excellens är varje detalj viktig när gästerna anländer och upplever vår oklanderliga service; vilket garanterar deras komfort under hela festdagen!

Begär en Offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Förhöjer varje ögonblick Våra erfarna kockar och evenemangsexperter samarbetar nära med dig för att utforma en meny som återspeglar dina personliga smaker och preferenser, oavsett om det innebär traditionell bankettmat eller moderna fusionsrätter. Från utsökta aptitretare som sätter scenen hela vägen genom utsökta huvudrätter och dekadenta desserter – varje maträtt som skapas här är verkligen magnifik.

Uppmärksamhet på detaljer

På Caterlinks är vi medvetna om att bröllop är mer än en måltid – det är en upplevelse! Vår uppmärksamma serveringspersonal är vackert klädd och utbildad för att förutse gästernas behov för en trevlig middagsupplevelse, medan vårt kulinariska team, som leds av skickliga kockar, noggrant skapar varje maträtt med precision och kreativitet för maximal effekt. Med såväl internationella rätter som regionala favoriter på vår menyvalslista kan din meny passa sömlöst med både tema och preferenser!

Kompletta paket för att planera en oförglömlig fest

Bröllopscatering från Food For Thought går utöver extraordinär matlagning; vi tillhandahåller också all utrustning, professionell serveringspersonal och personlig service som behövs för en extraordinär fest. Allt är minutiöst samordnat för att matcha känslan av din fest; dukning till eleganta presentationer, allt noggrant utvalt för att komplettera allt perfekt. Dessutom är vi specialiserade på flerrättersmåltider som är utformade så att varje ögonblick kan uppskattas till fullo under denna minnesvärda milstolpe!

Gör minnesvärda ögonblick som varar livet ut

Bröllopscatering är en viktig del av gästernas tillfredsställelse och evenemangets framgång, vilket vårt erfarna team förstår väl. På B2B-cateringleverantören Catering to B2 har vi framgångsrikt serverat evenemang som bröllop och förlovningsfester över tid med hjälp av vår appbaserade plattform – att planera dina drömmars meny har aldrig varit så enkelt eller förenklat! Med vårt engagemang för kvalitet, uppmärksamhet på detaljer och passion för kulinarisk excellens som våra kännetecken är vi de perfekta följeslagarna på din resa mot kulinarisk perfektion på bröllopsdagen.

Från första tuggan till sista dansen – låt Caterlinks göra din bröllopsfest till en minnesvärd upplevelse. Vår kombination av kreativitet, innovation och personlig service garanterar en extraordinär evenemangsupplevelse – kontakta oss för att börja planera!

Vanliga Frågor om Bröllop

Kostnaden beror på hur omfattande service som krävs, antalet gäster samt menykraven. Även om vi erbjuder många vänliga paket, är våra kunder alltid fria att välja andra alternativ samt begära unika tjänster för deras speciella dag. Vi erbjuder ett utökat antal tjänster.

Det korta svaret är att vi erbjuder dig allt som du behöver för en fin matupplevelse. Det innebär att vi utöver vår utmärkta mat även kan erbjuda ett stort utbud av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, den utrustning som krävs för att hålla maten varm och dryckerna kalla, professionella servitörer som tar fullt ansvar och till och med en barista som serverar de mest fantastiska dryckerna. Slutligen erbjuder vi särskilda tilläggstjänster på begäran. För att summera erbjuder vi er följande tjänster för er speciella dag:

  1. Mat
  2. Drycker
  3. Serveringspersonal & Barista
  4. Möblering
  5. Tilläggstjänster

Ja, det kan vi. Våra kulinariska experter förstår att varje person har olika kostbehov, och är skickliga på att utforma menyer för att tillgodose allergier, begränsningar och preferenser – oavsett om vegan- eller glutenfri mat är nödvändig – våra menyalternativ täcker dina kostbehov!

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett varierat urval av rätter som passar just din smak. Våra expertkockar är specialiserade på olika kök, inklusive klassiska, internationella och fusionerade alternativ. Oavsett om du föreställer dig en traditionell festmåltid eller en innovativ kulinarisk resa har vi smakerna som passar.

Ja, det gör vi. Vårt kulinariska team skapar inte bara utsökta rätter utan utformar också menyer som kompletterar temat för din bröllopsfest, vare sig det är elegant och sofistikerat eller rustikt och charmigt. Vi garanterar att det passar sömlöst med den övergripande atmosfären.

Om du bokar vår catering för bröllop så snart som möjligt kan du vara säker på att få plats på önskat datum och gott om tid för menyplanering och samordning med vårt team som samarbetar nära för att förverkliga din vision om catering för bröllop.

Absolut. Vårt erfarna cateringteam har lång erfarenhet av catering för bröllopsevenemang både inomhus och utomhus, och ger våra gäster en exceptionell kulinarisk upplevelse oavsett var evenemanget äger rum. Vi erbjuder utsökt mat samt omfattande evenemangsplanering, bordsarrangemang och anpassade menyanpassningstjänster för att se till att varje aspekt av ditt speciella evenemang går felfritt. Din bröllopsdag är lika viktig för oss som den är för dig!