Gideonsbergsgatan 4A, Västerås, 722 25

Open daily 10:00 am to 11:30 pm

Caterlinks - Catering Tjänster

Om Oss

Kvalitet är vår högsta prioritet

Välkommen till Caterlinks, din ultimata destination för utsökta cateringtjänster som blandar kulinariskt mästerskap med bekvämlighet. Vi brinner för att skapa minnesvärda ögonblick med varje tugga. Vi har byggt våra olika tjänster på ett engagemang för innovation och excellens.

Om Oss
Om Oss

Our story

Vår glädje hittills

Vi på Caterlinks förstår att varje evenemang är unikt och förtjänar att dekoreras med känsla. Vårt team är dedikerat till att ta fram de bästa cateringlösningarna för alla dina speciella tillfällen – från bröllop till företagssammankomster. Fördjupa dig i en värld full av kulinarisk konst, när vi skapar en symfoni som kommer att få dina gäster att häpna.

Läs Mer

Våra rätter

Kvalitet över allt annat

Njut av sömlös shopping och utsökt mat med vår mobilapp. Vår plattform kopplar dig sömlöst till ett brett utbud av kulinariska alternativ, oavsett om det är en engångsbeställning från vår karta eller en förfrågan om fullskaliga cateringfirmor för evenemang. Bläddra, beställ och njut av den kulinariska spetskompetens som Caterlinks levererar direkt till din dörr.

Läs Mer
Om Oss
Om Oss
Om Oss
Om Oss

Vår Tjänster

B2B- och B2C-prenumerationer

Våra prenumerationsbaserade planer är utformade för företag som vill förbättra sina personalförmåner. Våra noggrant utarbetade menyer innehåller en mängd olika rätter för att passa ett brett spektrum av smaker. Våra prenumerationsplaner gör det möjligt för anställda att anpassa sina dagliga måltider, oavsett om de letar efter hälsosamma alternativ eller njutningsfulla godbitar. Följ med oss när vi omdefinierar nutrition och välbefinnande på arbetsplatsen.

Läs Mer

Varför välja oss

Den mest innovativa cateringtjänsten i stan!

01

Fantastisk mat

Förhöj dina sinnen med våra kulinariska mästerverk, skapade för att skämma bort och inspirera din gom.

02

Stor tillgänglighet

Från gryning till skymning kan du njuta av bekvämligheten med snabb och problemfri tillgång till våra läckra erbjudanden.

03

Personlig service

Din resa, dina val. Upplev skräddarsydda kulinariska läckerheter som är anpassade efter dina preferenser och önskemål.

04

Innovativa menyer:

Avslöja en värld av gastronomisk innovation, där varje maträtt berättar en unik och smakrik historia.

Våra kockar

Våra mest hemliga recept!

Vi anställer några av de bästa kockarna i branschen. Vi arbetar med förstklassiga professionella som levererar den bästa kvaliteten till våra kunder.

Diego Nova

Senior Chef

Mario Santos

Senior Chef

Jonathan White

Senior Chef