Gideonsbergsgatan 4A, Västerås, 722 25

Open daily 10:00 am to 11:30 pm

Företagscatering

Förbättra ditt företagsevent med enastående catering för konferenser

Att anordna en imponerande företagskonferens kräver noggrann uppmärksamhet på varje element – från presentationer och lokalens atmosfär, ända ner till cateringtjänster som går långt utöver att bara servera läckra måltider; de skapar en extraordinär kulinarisk resa som förbättrar dess professionella atmosfär och atmosfär. På Caterlinks förstår vi hur viktigt detta är, särskilt när det gäller catering: på våra evenemang går cateringtjänsterna längre än att bara servera utsökt mat; istället skapar de oförglömliga kulinariska resor som skräddarsys specifikt för varje konferens.

Få 15% rabatt påRabatten gäller endast för Mediterenian Meny.
Få En Offer
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Date & Time

Catering för alla behov

Catering för alla behov Vår skräddarsydda strategi för konferenscatering säkerställer att varje detalj i ditt evenemang inte bara tillgodoses väl utan också tas om hand på ett utsökt sätt. Med specialanpassade menyer som passar allätare, vegetarianer och veganer – plus toppmodern utrustning och utbildad personal – allt under vårt tak, arbetar våra kockar, servitörer och evenemangsexperter flitigt med varje aspekt av konferenscatering för att låta dig fokusera på att uppfylla de mål och den agenda som vi har satt upp för dig.

Anpassning för företagets excellens.

På Caterlinks är vi medvetna om att inget företagsevenemang är det andra likt, och därför erbjuder vi anpassade menyer som är skräddarsydda för att återspegla din organisations varumärke och kultur. Våra erfarna kockar samarbetar nära med er för att utforma menyer som passar evenemangets tema och publik; från energiska frukostuppslag, eleganta luncher och gourmetmiddagar; våra kulinariska erbjudanden kan möta de olika preferenserna hos deltagarna vid era evenemang.

Omfattande lösningar för evenemang

På Complete Event Solutions är vi mycket glada över att kunna erbjuda heltäckande evenemangslösningar som går långt utöver cateringtjänster. Våra tjänster täcker alla aspekter av en konferens och säkerställer en positiv upplevelse – från förrätter, huvudrätter, sidorätter och dekadenta desserter till uthyrning av audiovisuell utrustning, sittplatser och uppmärksam serveringspersonal – vi organiserar hela evenemanget felfritt för att lämna ett outplånligt spår hos konferensdeltagarna. Vårt mål är att de ska minnas oss med glädje i många år efteråt.

Forskningsstatistik visar det viktiga sambandet mellan cateringkvalitet och evenemangsnöjdhet och vårt engagemang för excellens som B2B-caterare och evenemangsresultat. En konferens med bra catering ökar engagemanget, nätverksmöjligheterna och evenemangets totala framgång; vår beprövade meritlista talar för sig själv! Som betrodda B2B-caterers levererar vi oöverträffade konferenscateringupplevelser som bidrar väsentligt till framgångsrika företagsevenemang.

Med Caterlinks kan du lyfta upplevelsen av företagskonferensen till nya höjder! Vårt engagemang för kulinarisk innovation, noggrann evenemangsplanering och oklanderlig service garanterar att ditt evenemang blir en framgång för deltagarna. Med vår app-baserade plattform blir hanteringen av konferenscatering bekväm och enkel – kontakta oss nu så att ditt företagsevent blir en minnesvärd kulinarisk resa som visar upp din organisations professionalism och spetskompetens!

Vanliga frågor om catering för företag

För vilka typer av företagsevenemang erbjuder ni catering?

Vi är specialiserade på att erbjuda catering för seminarier, konferenser, workshops, utbildningar, produktlanseringar och mycket mer! Våra cateringalternativ omfattar seminarier, konferenser, workshops, utbildningstillfällen, produktlanseringar samt firande av produktlanseringar – kontakta oss gärna för ytterligare information om vilka typer av cateringbehov som kan finnas för ert nästa företagsevenemang!

Kan catering för företagsevenemang tillgodose olika kostpreferenser?

Våra cateringmenyer kan enkelt tillgodose en rad olika kostpreferenser, t.ex. veganism eller glutenintolerans. Meddela oss bara dina önskemål, så ser vi till att alla gästers behov tillgodoses fullt ut.

Kan ni hjälpa mig att planera min meny för ett officiellt företagsevenemang?

Vårt erfarna kulinariska team kan arbeta nära dig för att skapa en meny som är skräddarsydd specifikt för formaliteten och preferenserna för din företagslunch, och som uppfyller både formella och gästernas förväntningar.

Kan ert cateringföretag erbjuda både individuella matlådor och bufféer vid företagsevenemang?

Det kan vi absolut. Våra omfattande servicealternativ, som omfattar både individuellt förpackade måltider och bufféupplägg, säkerställer att vi kan skapa skräddarsydda upplevelser som matchar alla typer av företagsevenemang, oavsett stil eller format.

Kan ni erbjuda drycker och snacks för företagsmöten och workshops?

Vi erbjuder ett sortiment av drycker som kaffe, te och förfriskningar samt snacks som är utformade för att hålla deltagarna energiska under företagsmöten och workshops.

Hur kan vi säkerställa en sömlös cateringupplevelse vid storskaliga konferenser?

Vårt team av cateringproffs förstår betydelsen av ett felfritt genomförande av storskaliga konferenser. Från menyplanering, uppläggning, servering och städning – de samordnar allt sömlöst för att garantera en idealisk cateringupplevelse.

Kan er catering för företagsevenemang erbjuda varumärkesprofilering och kundanpassning?

Ja, det kan vi. Våra experter på cateringupplägg arbetar tillsammans med din organisation för att integrera dess logotyper och varumärkesfärger sömlöst i evenemangets cateringupplägg – inklusive menykort med företagets varumärke samt matdisplayer som innehåller dem, för att ge deltagarna en konsekvent upplevelse vid varje evenemang.

Kan ni leverera catering till företagsevenemang i sista minuten?

Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla våra kunders förväntningar. För optimal tillgänglighet och servicekvalitet är det dock klokt att boka vår catering för företagsevenemang några veckor i förväg, men vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose eventuella sista minuten-förfrågningar när det är möjligt.

Kan ni tillhandahålla cateringtjänster för flerdagars företagsevenemang?

Ja, absolut. Oavsett om ditt flerdagarsevent kräver catering för frukost, lunch eller middag – vår erfarna personal vet precis hur man hanterar på varandra följande måltider för att hålla deltagarna välnärda och nöjda hela tiden.