Gideonsbergsgatan 4A, Västerås, 722 25

Open daily 10:00 am to 11:30 pm

Caterlinks - Catering Tjänster

Företag B2B Catering Prenumeration

Prenumerationsbaserad catering för företag

Medarbetarnas tillfredsställelse är avgörande för framgången för alla moderna företag. Vi på Caterlinks är specialiserade på att erbjuda en unik lösning som inte bara glädjer din gom, utan också främjar en känsla av välbefinnande för alla medlemmar i ditt team. Vår prenumerationsbaserade catering erbjuder ett enkelt sätt att erbjuda exceptionella måltider, höja arbetsplatskulturen och förbättra medarbetarnas upplevelse. Detta är en ny personalförmån som blir alltmer populär runt om i Europa, och det är dags för ditt företag att anpassa sig till denna nya verklighet.

Begär en Offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Address

Värderingar bortom arbetsytan

Vi vet att en hektisk arbetsdag kan leda till kvalitetsbrister. Vi vill ändra på detta genom att erbjuda en mängd läckra måltider till ditt kontor. Våra menyer är noggrant utformade för att tillgodose din personals kost- och smakpreferenser. Dessutom erbjuder vi våra kunder möjligheten att dela med sig av sina åsikter och rösta för menyändringar.

Skräddarsytt efter dina behov

Catering för medarbetare med olika preferenser är inte något som passar alla. Vi erbjuder menyer för vegetarianer, veganer och allätare. Våra duktiga kockar kan också anpassa menyerna efter ditt företags preferenser och värderingar. Vi är mycket stolta över att skapa en matupplevelse för ditt team som är skräddarsydd efter deras smak.

Caterlinks hjälper dig att skapa oförglömliga ögonblick, oavsett om det gäller ett företagsövergripande möte, en milstolpefest eller en informell teamlunch. Vi erbjuder mer än bara utsökt mat. Vi tillhandahåller också all utrustning du behöver, professionella servitörer och omsorg om detaljerna.

Medarbetarnas välbefinnande

Forskare har upprepade gånger funnit en koppling mellan näring och produktivitet. Du investerar i dina medarbetares hälsa och välbefinnande genom att förse dem med måltider av hög kvalitet. Prenumerera på vår tjänst så stillar du inte bara din hunger, utan ökar också kreativiteten, förbättrar fokus och skapar en positiv arbetsmiljö.

Förbättrad upplevelse, strömlinjeformad process

Att ladda ner en app är det enklaste sättet att förbättra din cateringupplevelse. Med vår intuitiva plattform kan din HR-avdelning enkelt schemalägga leveranser, välja menyalternativ eller skräddarsy erbjudanden för tillfället. Du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet, medan vi hanterar den kulinariska sidan.

Lyft din företagskultur

Det handlar inte bara om maten. Det handlar också om att främja relationer och förbättra företagskulturen. Abonnentbaserad catering är inte bara en extra förmån, utan också ett sätt att investera i dina anställdas lycka och välbefinnande. Gå med i de företag som omdefinierar upplevelser på arbetsplatsen genom exceptionell mat.

Släpp loss kraften i exceptionella måltider

Vi på Caterlinks tror att god mat kan förändra arbetsplatser och höja upplevelsen. Cateringabonnemang för företag handlar inte bara om att leverera mat, utan om att skapa stunder av samhörighet, glädje och föryngring. Tillsammans med oss kan du frigöra potentialen i en matupplevelse som engagerar och stödjer ditt teams framgång.

Vanliga Frågor om B2B Catering Prenumeration

Prenumerationsbaserad catering som personalförmån är ett innovativt och fördelaktigt erbjudande som gör det möjligt för arbetsgivare att förse sin personal med regelbundna, näringsrika måltider på jobbet – vilket ökar balansen mellan arbete och fritid och det allmänna välbefinnandet på en och samma gång! Medarbetarna tycker om att få sina dagliga leveranser direkt på jobbet, vilket är extra bekvämt och ger mervärde för välbefinnandet.

Att ge medarbetarna möjlighet att äta på jobbet utan krångel kommer att öka medarbetarnas tillfredsställelse och säkerställa att de presterar på topp! Vårt team säkerställer leverans av nylagade måltider direkt till deras arbetsplats och ger de anställda en problemfri middagsupplevelse!
Dessutom är cateringabonnemang en avdragsgill kostnad som företaget kan använda för att höja moralen och samtidigt spara in på bolagsskatten.

Att erbjuda catering som en personalförmån har många fördelar. Det ökar medarbetarnas tillfredsställelse genom att erbjuda dem hälsosamma men ändå läckra lunchalternativ under arbetsdagen, ökar produktiviteten och moralen och främjar en atmosfär som värdesätter medarbetarnas välbefinnande på arbetsplatsen, och det gör det också mycket enkelt för företag att anordna vecko- eller månadsevenemang och sammankomster.

Absolut, medarbetarna har friheten att skräddarsy sina måltidsval efter individuella kostbegränsningar, allergier och preferenser. Våra menyalternativ passar både vegetarianer och allätare så att alla medarbetare har tillgång till måltider som passar dem!

Vi kan anpassa planen så att den passar varje företags behov. Om något företag har en hybridmodell och kanske bara behöver matleveranser under två eller tre dagar, skapar vi en anpassad plan för ditt företag och dina anställda.
Dessutom kan våra planer anpassas för att passa de unika behoven hos varje företag och anställd, inklusive val av täckningsnivå och frekvensalternativ, medan anställda har fullständig frihet att välja måltidsval enligt sina scheman.

Ja, absolut. Det kommer bara att stärka dessa ansträngningar! Prenumerationsbaserad catering i företagets friskvårdsprogram visar att man är engagerad i de anställdas hälsa och välbefinnande. Hälsosamma måltider kan öka energinivåerna, förbättra koncentrationsförmågan och minska stressen – vilket leder till gladare och mer engagerade medarbetare.

Absolut, våra flexibla prenumerationsplaner ger företag möjlighet att välja olika planer som passar olika medarbetargrupper inom deras organisation. Oavsett om det innebär att skräddarsy planer specifikt för vissa avdelningar, nivåer eller skift – vår tjänst anpassar sig sömlöst för att passa de olika behoven hos din personalstyrka.

Det är enkelt – företagen kontaktar oss helt enkelt med sina krav och önskemål och vårt team arbetar direkt med dem för att skapa en prenumerationsbaserad cateringlösning som återspeglar både företagskultur och värderingar. När det är klart kan de anställda enkelt registrera sig för att dra full nytta av det!

Vår cateringtjänst erbjuder omfattande hjälp för företag, från att skapa prenumerationsplaner och måltidsleveranser till regelbundna uppdateringar, rapporter och hjälp med att se till att cateringtjänsten överensstämmer med företagets mål och de anställdas behov. Dessutom erbjuder vi möjligheten att rösta och ge omedelbar feedback. På så sätt kan vi förbättra våra tjänster och göra din upplevelse skräddarsydd efter dina behov.