Gideonsbergsgatan 4A, Västerås, 722 25

Open daily 10:00 am to 11:30 pm

Caterlinks - Catering Tjänster

Catering Abonnemang för Anställda

Prenumerationsbaserad catering för upptagna yrkesmänniskor

Dagens hektiska värld kräver att varje sekund räknas – det är därför Caterlinks är glada att kunna erbjuda vår prenumerationsbaserade cateringtjänst som är skräddarsydd enbart för upptagna yrkesverksamma som letar efter bekvämlighet, näring och kulinarisk excellens – på det här sättet behöver de inte en stressig lunchrusning utan får istället en utsökt matupplevelse levererad direkt till sin arbetsplats! Säg adjö till snabbmatsupplevelser som levereras direkt till arbetsplatsen – låt Caterlinks göra livet enklare för dem med gourmetmat som levereras direkt till deras arbetsplats!

Hur fungerar det?

Välj prenumerationspaket
Vi erbjuder olika paket som är skräddarsydda för alla önskemål.

Registrera ditt konto
Vi behöver din personliga information för att göra vårt leveranssystem mer effektivt.

Börja schemalägga din lunch
Du kan antingen ladda ner vår app till din telefon eller använda vilken webbläsare som helst för att välja rätter och schemalägga leveranstid.

Visa Prenumerationsplaner

Basic Plan

Price:
2200 SEK

 • Välj mellan någon av de tre dagliga rätterna (allätare, vegetarisk, vegansk).
 • Ingen inkluderad dryck.
Button

Premium

Price:
2700 SEK

 • Välj mellan någon av de tre dagliga rätterna (allätare, vegetarian, vegan).
 • Inkluderar en kompletterande dryck (t.ex. alkoholfri dryck).
Button

Enterprise

Price:
Upon Request

 • Tillgång till alla tre dagens rätter (allätare, vegetarian, vegan).
 • Inkluderar en kompletterande dryck.
 • Rabatterat pris baserat på antalet beställningar.
Button

Basic Plan

Price:
26400 SEK

 • Välj mellan någon av de tre dagliga rätterna (allätare, vegetarisk, vegansk).
 • Ingen inkluderad dryck.
Button

Premium

Price:
32400 SEK

 • Välj mellan någon av de tre dagliga rätterna (allätare, vegetarian, vegan).
 • Inkluderar en kompletterande dryck (t.ex. alkoholfri dryck).
Button

Enterprise

Price:
Upon Request

 • Tillgång till alla tre dagens rätter (allätare, vegetarian, vegan).
 • Inkluderar en kompletterande dryck.
 • Rabatterat pris baserat på antalet beställningar.
Button

Utformning av luncher med omsorg

Dagens hektiska värld kräver att varje sekund räknas – det är därför Caterlinks är glada att kunna erbjuda vår prenumerationsbaserade cateringtjänst som är skräddarsydd uteslutande för upptagna yrkesverksamma som letar efter bekvämlighet, näring och kulinarisk excellens – på det här sättet behöver de inte en stressig lunchrusning utan får istället en utsökt matupplevelse levererad direkt till sin arbetsplats! Säg adjö till snabbmatsupplevelser som levereras direkt till arbetsplatsen – låt Caterlinks göra livet enklare för dem med gourmetmat som levereras direkt till deras arbetsplats!

Utformning av luncher med omsorg

På vår prenumerationsbaserade cateringtjänst för anställda som vill ha en lunchrast utöver det vanliga ser vårt kulinariska team till att varje rätt är ett balanserat mästerverk – och kan tillgodose smak och näringsbehov hos alla tre grupperna: Allätare, vegetarianer och veganer!

Föreställ dig att du kan njuta av läckra aptitretare, en utsökt huvudrätt och läckra desserter som för samman allt – din lunchrast blir ett epikureiskt äventyr med oss. Våra kockar och nutritionister samarbetar nära för att utforma menyer som är utformade för att tillfredsställa både gom och dag!

Beställ enkelt

Nu är det slut på att stå i kö eller springa runt under lunchen för att få mat som gör dig mätt! Med vår användarvänliga app kan du välja din måltidsplan, schemalägga leveranser och anpassa preferenser med en knapptryckning – oavsett om det gäller sallad, proteinrika bowls eller smakrika wraps så har vår prenumerationsbaserade catering det du behöver!

Näring utöver mat

På Caterlinks tycker vi att varje lunchrast ska vara en upplevelse värd att minnas, och det är därför vår service går långt utöver utsökt mat. När du prenumererar på Caterlinks får du personlig service – från leveranser i tid och oklanderlig presentation till kulinarisk inspiration som kan förgylla din dag! Vårt professionella team säkerställer leveranser i rätt tid, oklanderlig presentation och till och med kulinarisk inspiration utöver välsmakande erbjudanden!

Forskning visar konsekvent att en utmärkt lunch bidrar till produktivitet, kreativitet och allmänt välbefinnande på jobbet. Genom att prenumerera på vår tjänst investerar du i dig själv och förbättrar din arbetsprestation – vi tar hand om det kulinariska så att du kan koncentrera dig på att erövra varje dag med förnyad kraft!

Vanliga Frågor om Catering Abonnemang

Prenumerationsbaserad catering för upptagna yrkesmänniskor är en tidsbesparande tjänst som erbjuder näringsrika men välsmakande dagliga måltider som levereras direkt till deras plats – vilket ger individer med upptagen livsstil lyxen att njuta av gourmetlagade rätter utan att behöva laga mat själva eller planera framåt för dem! Med den här modellen levereras måltiderna direkt till kunden varje dag. Det ger tillgång till läckra kocktillverkade rätter direkt i munnen utan ansträngning eller stress som är involverad i måltidsplanering själva!

Vår prenumerationsbaserade cateringtjänst fungerar genom en enkel process som gör denna matupplevelse både unik och bekväm för våra prenumeranter. Prenumeranter väljer en idealisk plan som passar deras kostpreferenser, väljer sina favoriträtter från en rik meny. Kunderna kan välja mellan 9 rätter för varje veckodag. Dessa måltider tillagas av skickliga kockar som endast använder färska ingredienser som levereras dagligen för att säkerställa en oklanderlig matupplevelse!

Ja, absolut. Oavsett om det är en sittande lunch, buffé eller en kombination av dessa – våra cateringfirmor kan skräddarsy sina erbjudanden för att skapa den atmosfär som passar dig bäst för ditt firande.

Våra cateringprenumerationstjänster har ett sortiment av menyalternativ som är skräddarsydda för att tillgodose olika dietrestriktioner och preferenser, såsom Allätare, Vegetarisk, Vegansk kostbehov, vilket säkerställer att varje prenumerant kan hitta något som tillfredsställer deras preferenser.

Absolut! Vi inser att varje individs kostpreferenser kan skilja sig åt; våra prenumeranter kan anpassa sitt val av måltider baserat på specifika kostrestriktioner eller allergier samt personliga smakpreferenser för att hitta måltider som är skräddarsydda för dig personligen. Vårt mål är att möta varje persons individuella behov!

Absolut, våra prenumerationsplaner har skräddarsytts för maximal flexibilitet. Prenumeranter har fullständig kontroll över när och hur ofta deras måltider anländer samt pausar eller avbryter prenumerationer vid behov – vare sig det är en gång varannan dag, veckoleveranser eller något däremellan; vår tjänst anpassar sig sömlöst till vilket schema som helst!

Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla önskemål om dopcatering med kort varsel; men för optimal kvalitet och uppmärksamhet på detaljer rekommenderar vi att du förbokar dessa tjänster så snart som möjligt.

Att prenumerera på vår cateringtjänst ger många fördelar: det sparar tid genom att eliminera måltidsberedning; Professionella kockar lagar utsökt näringsrika rätter vid varje besök för konsekvent näringsnytta och enkel underhåll en hälsosam kost även under hektiska dagar!

Absolut, våra kockar använder råvaror av högsta kvalitet dagligen i sina kulinariska skapelser så att våra måltider alltid smakar utsökt tillfredsställande och uppfyller alla dina kvalitetskrav. Vi prioriterar färskhet för att garantera läckra och mättande rätter varje gång!

Absolut! Vår prenumerationsbaserade cateringtjänst kan enkelt sträcka sig in i företagsmiljöer och ge anställda tillgång till bekväma och näringsrika måltidsalternativ under hela arbetsdagen. Prata med oss nu om företagsprenumerationspaket och förmåner!

Vi gör det så enkelt som möjligt genom att tillhandahålla en registreringsprocess i ett steg! Efter registreringen kan du besöka vår webbplats eller ladda ner mobilappen för att utforska tillgängliga prenumerationsplaner och menyer; välj en som uppfyller dina behov; anpassa måltidsval efter önskemål, ställ in leveranspreferenser; njut sedan av läckra måltider levererade direkt till dig! När du har prenumererat kan du njuta av god mat levererad direkt!

Absolut – vi förstår att omständigheterna kan förändras över tid och strävar efter att leverera tjänster som är skräddarsydda för att passa individuella preferenser och behov. Logga helt enkelt in på ditt konto eller kontakta för hjälp via kundsupport om några justeringar behöver göras.