Gideonsbergsgatan 4A, Västerås, 722 25

Open daily 10:00 am to 11:30 pm

Caterlinks - Catering Tjänster

Dop catering

Skapa minnesvärda ögonblick genom kulinarisk spetskompetens

Dop är glada ceremonier som firar och markerar starten på andliga resor i ens liv och öppnar nya kapitel längs vägen. På Caterlinks förstår vi att denna händelse är viktig och strävar efter att göra den extra vacker genom att erbjuda exceptionella catering-tjänster för dop som visar dess speciella karaktär och gör din dopfest verkligt meningsfull och återspeglar kärlek och tillgivenhet från både nära och kära och gäster. Vår uppmärksamhet på excellens säkerställer en minnesvärd fest som verkligen representerar allt som betyder så mycket för alla inblandade!

Begär en Offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Kulinariska läckerheter erbjuder unika kulinariska äventyr.

Varje dop är individuellt på sitt eget sätt och vårt team av hyllade kockar strävar efter att skapa menyer som fångar både kärnan i ditt evenemang och de som deltar, till exempel att erbjuda vegetariska eller veganska specifika alternativ för att tillfredsställa varje gäst vid din sammankomst. Oavsett om du planerar en intim familjefest eller är värd för större vänner-och-familjefunktioner med flera menyalternativ tillgängliga; varje gom kommer att mötas.

Utforska utsökta menyer med oändliga möjligheter

Våra cateringtjänster för dop erbjuder ett urval av kulinariska erbjudanden som gör att du kan skräddarsy en meny som perfekt kompletterar den atmosfär du föreställer dig för ditt evenemang. Eleganta aptitretare, överdådiga huvudrätter och dekadenta desserter som är utformade för att ge glädje i firandet skapas noggrant av våra kulinariska specialister; alltid angelägna om att samarbeta för att skapa rätter som både glädjer smaklökarna och uppfyller visionen.

Omfattande lösningar för evenemang.

På Caterlinks vet vi att det krävs mer än bara exceptionell mat för att skapa det perfekta dopfirandet. Det är därför våra cateringtjänster går utöver det kulinariska: hyra av utrustning, utbildad serveringspersonal och erfarna kockar som brinner för sitt hantverk kommer alla att bidra. Från eleganta dukningar till punktliga leveranser – låt oss ta hand om alla detaljer medan du fokuserar på att vårda dessa viktiga minnen!

Fängsla alla dina sinnen nu

Forskning visar att mat spelar en viktig roll för att skapa en oförglömlig upplevelse, så våra cateringtjänster för dop syftar till att tillfredsställa alla sinnen. Från den frestande doften av nylagade rätter till den utsökta presentationen som bländar ögonen. Varje tugga ger oss chansen att skapa bestående minnen, så våra kulinariska skapelser återspeglar vårt engagemang för excellens med varje kulinarisk skapelse som ett uttryck för detta engagemang.

Att odla bestående minnen

Ett dop är en oförglömlig milstolpe som förtjänar att firas med elegans och värdighet. På Caterlinks är vi mycket glada över att spela en viktig roll för att se till att det förblir en upplevelse som alla dina gäster aldrig kommer att glömma! Med vår förmåga att blanda smaker, estetik och gästfrihet sömlöst i upplevelsen kommer ditt dopfirande säkert att bli en upplevelse som du kommer att minnas med tiden.

Fira denna heliga milstolpe med Caterlinks. Kontakta oss för att utforska vårt breda utbud av menyalternativ, personliga tjänster och engagemang för att leverera en extraordinär dopcateringupplevelse. Tillsammans skapar vi en exceptionell kulinarisk resa som på ett vackert sätt sammanfattar tillfället och lämnar bestående intryck hos alla som deltar!

Vänliga Frågor om Dop catering

Vi förstår betydelsen av dop och förstår din önskan om en meny som talar till både dina preferenser och den anda av firande. Vårt kulinariska team kan arbeta nära dig med att ta fram en meny.

Absolut, vår catering kan tillgodose en rad olika kostbegränsningar, inklusive veganism och glutenfria matpreferenser. Informera oss bara i förväg, så ser vi till att alla gäster får njuta av utsökt mat på sitt firande!

Absolut. Oavsett om det är en sittande lunch, bufféevenemang eller någon kombination därav – våra dopcateringtjänster kan skräddarsy sina erbjudanden för att skapa den atmosfär som passar dig bäst för ditt firande.

Även om vår främsta specialitet ligger i cateringtjänster, har vi ett nära samarbete med evenemangsinredare och planerare som kan skapa en inbjudande atmosfär vid ditt dopfirande. Vi har partners som är specialiserade på att skapa denna atmosfär som vi rekommenderar som partners som är specialiserade på att skapa sådana miljöer.

Vi tillhandahåller ett urval av drycker för att komplettera menyn som har valts ut – allt från uppfriskande mocktails och signaturdrycker, hela vägen till uppfriskande mocktails för dig och dina gästers middagsnöje! Våra drycker kommer att lägga ytterligare en nivå till matupplevelsen för alla som är inblandade i ditt dopevenemang!

Vi är specialiserade på att lägga till genomtänkta detaljer som gör varje dopevenemang verkligen anmärkningsvärt. Från att skapa menyer som speglar smakerna och kulturen i varje familj till att tillhandahålla utsökt presenterade rätter – vårt mål är att säkerställa att detta firande ger glädje för alla inblandade!

Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla önskemål om dopcatering med kort varsel. Men för optimal kvalitet och uppmärksamhet på detaljer rekommenderar vi att du förbokar dessa tjänster så snart som möjligt.

Ja, vår bankettsal kan erbjuda båda alternativen för att passa atmosfären och preferenserna för ditt firande. Du har fullständig flexibilitet över att välja vilken servicestil som fungerar bäst!

Det är enkelt att arrangera dopcatering med oss. Kontakta vårt team via webbplatsen eller de angivna kontaktuppgifterna så hjälper de dig genom varje steg, diskuterar dina önskemål med dig och tar fram en anpassad cateringplan som gör dagen till något alldeles extra!